Reptéri transzfer vagy taxi?

Reptéri transzfer vagy taxi?Aki nem szeret tömegközlekedéssel utazni, és nem rendelkezik saját autóval, annak általában két lehetősége van arra, hogy eljusson a reptérre: taxi és a reptéri transzfer. A két szolgáltatás hasonló, azonban mégis vannak alapvető különbségek a kettő között.

Mindkettő olyan utazási forma, amikor az utasnak nem kell vezetni, hanem személyautóval szállítják el a repülőtérre. Az egyik különbség, hogy a taxival történő utazás bármely helyre megoldható, míg a reptéri transzfer kifejezetten a reptérre történő utazást biztosítja.

A taxit bármikor, akár közvetlenül az indulás előtt is meg lehet rendelni, a reptéri transzfert viszont általában előre le kell foglalni. Ez nem csak az utasok számára előnyös, hogy időben meg tudják szervezni a teljes utazásukat, hanem a transzfer cég számára is, mert tud további utasokat szerezni, akik ugyanarra a repülőjáratra igyekeznek.

Az egyik legnagyobb különbség a két megoldás között talán az árban van. A taxis utazás, különösen hosszútávra igen költséges lehet. Ezzel szemben a reptéri transzferek a tömegközlekedéshez hasonló árakkal operálnak akár egy személy esetére is. Két felnőtt esetén pedig már biztosan olcsóbb lesz a reptéri transzfer, mint pl. a busz vagy a vonat lenne.

A reptéri transzfer előnyei, hogy rendszeresen karbantartott autókkal, és hivatásos sofőrökkel dolgoznak, amik biztosítják a gondtalan, problémamentes, biztonságos utazást, tudhatjuk meg a http://www.norigotravel.hu honlapról. Emellett nem csak a budapesti repülőtérre lehet velük utazni, hanem a környező országok reptereire is indítanak transzfer járatokat, ami biztosan olcsóbb és kényelmesebb lesz, mint a taxi.